DK EN

Fleksibilitet Effektivitet Kompetence

Følgesnit

Fremstilling af følgesnit

Har du behov for avancerede følgesnitsværktøjer af høj kvalitet, er EJV Tooling den helt rette samarbejdspartner. Vi har over 30 års erfaring med udvikling og fremstilling af værktøjer til følgesnit, der kan gøre en forskel i forhold til dine produktionsprocesser. Vores fagfolk kan rådgive dig omkring de bedste løsninger, og vores produkter er altid udført i højeste kvalitet samt skræddersyet efter din virksomheds behov.

Med kunden i centrum

Med vores erfaring, kompetencer og indgående kendskab til følgesnit kan vi tilbyde kvalitet, rådgivning og god service. Vi leverer til tiden og stræber altid efter at levere en tilfredsstillende løsning, der kan leve op til dine forventninger. Du og din virksomhed er altid i centrum hos os.

Få et uforpligtende tilbud på værktøjer til følgesnit

Kontakt os og få et tilbud på følgesnit – det er helt uforpligtende. Du kan ringe på telefon +45 2464 4358 eller skrive en mail til bsj@ejv.dk. Vi ser frem til et potentielt samarbejde.

Værktøjer og konkurrencekraft

Præcist bearbejdede. Stor holdbarhed – lang levetid.

Produceret med lavest mulige omkostninger.

Kan sikre dig en optimering af din produktion og dine produkter. Vi udvikler og fremstiller værktøjerne – du får øget konkurrencekraften!

Online brochure